Voleybol

Plevnespor "yabancılar"dan şikayetçi

25 Şubat 2016 Perşembe 17:25 - Son Güncelleme 25 Şubat 2016 Perşembe 15:29

"Bu sezon yabancı oyuncularımızdan istediğimiz verimi alamadık."

Erkekler Voleybol 1. Lig'de son 6 maçından mağlup ayrılan Tokat Belediye Plevnespor'un kulüp başkanı Eyüp Eroğlu, bu sezon yabancı oyuncularından istedikleri verimi alamadıklarını, bunun da takımı geriye ittiğini söyledi.

Eroğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, bu haftaki rakipleri Halkbank'ın 17. haftayı lider tamamladığını, Tokat Belediye Plevnespor'un ise son haftalarda düşüş yaşadığını belirtti.

Teknik ekip, takım kaptanı ve idari menajerlerle toplantı yaptıklarını anlatan Eroğlu, "Düşüşü sorguladık. Özellikle ligin ikinci yarısının başlamasıyla takımımızda gözle görülür düşüş var. Biz takımı Avrupa kupalarına katılacak hale getirmenin gayretindeyken bugün küme düşmeme mücadelesine doğru gidiyoruz. Tabi küme düşme olayı olmaz ama burada da olmamamız gerekirdi" dedi.

Heyecanlı oyunculardan kurulu bir takımları olduğunu dile getiren Eroğlu, şunları kaydetti:

"Bu hafta Halkbank maçı zor geçecek. Gönlümüz puan ya da puanlar almayı arzu ediyor. İnşallah daha iyiye gideceğiz. Sezonun sonuna doğru yaklaştık. Bu takım ligde kalır. Gelecek sezon da gördüklerimizden ders almak suretiyle çok daha iyi takım kuracağımızı söyleyebilirim. Bu sezon yabancı oyuncularımızdan istediğimiz verimi alamadık. Bu da bizi ister istemez geriye itti. Devre arası diğer takımlar takviye yaptı. Gerek Galatasaray, gerek Fenerbahçe, gerekse Beşiktaş... Takviyeyle o takımlar üste çıkınca biz de takviye yapmayınca haliyle gücümüz onlara yetmedi."

Eroğlu, Tokat Belediye Plevnespor'un gelecek sezon kendinden söz ettiren ve başarılar elde eden bir takım olacağını sözlerine ekledi.

Sıradaki Haber
Voleybol: Liglerde görünüm
Yükleniyor lütfen bekleyiniz