Voleybol

Erciyes, Kar Voleybolu Avrupa Turu'na ev sahipliği yapacak

09 Mart 2022 Çarşamba 13:05 - Son Güncelleme 09 Mart 2022 Çarşamba 13:07  |  Kaynak : TRT SPOR

Kış sporları ile ilgili global organizasyonları ülkemize kazandıran Erciyes, Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) tarafından düzenlenen Kar Voleybolu Avrupa Kupası’na 4’üncü kez ev sahipliği yapacak.

Türkiye tarihinde ilk kez Kar Voleybolu Avrupa Kupası’na resmi olarak 2017 yılında start veren Kayseri Erciyes AŞ, Avrupa Kupası’nı 2022 yılında dördüncü kez organize edecek.

Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) tarafından Türkiye Voleybol Federasyonu ve Erciyes A.Ş ev sahipliğinde, Yataş ana sponsorluğunda gerçekleşecek olan Kar Voleybolu Avrupa Kupası, 18-20 Mart 2022 tarihleri arasında düzenlenecek. Müsabakalar TRT Yıldız ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Uluslararası profesyonel sporcuların mücadelesine sahne olacak organizasyon 2.200 metredeki Tekir Kapı bölgesinde gerçekleştirilecek. Avrupa Kupası’na kadın ve erkek takımları olmak üzere İsviçre, Belçika, İtalya, Macaristan, Polonya gibi 10 Avrupa ülkesinden sporcu katılacak.

18 Mart Cuma günü ön elemelerin yapılacağı Avrupa Kupası’na 19 Mart Cumartesi günü ana karşılaşmalarla devam edilecek.

20 Mart Pazar günü ise saat sabah 10:00’dan itibaren erkeklerde ve kadınlarda çeyrek final ve yarı final müsabakaları oynanacak ve finale kalan takımlar saat 13:00’te final müsabakaları için karşı karşıya gelecek 

Sıradaki Haber
Altekma-Bingöl Solhan maçı TRT SPOR Yıldız'da
Yükleniyor lütfen bekleyiniz