Voleybol

"Organizasyon tarihe geçecek"

13 Şubat 2014 Perşembe 11:17 - Son Güncelleme 13 Şubat 2014 Perşembe 11:38

"Tarihe geçecek bir organizasyon yapmak istiyoruz"

Halkbank Spor Kulübü Genel Kaptanı Mehmet Tüfekçi, DenizBank Avrupa Erkekler Voleybol Şampiyonlar Ligi Dörtlü Finalleri'ne Ankara'nın evsahipliği yapacağını hatırlatarak, "Tarihe geçecek bir organizasyon yapmak istiyoruz" dedi.

Tüfekçi, yaptığı açıklamada, Halkbank'ın organize edeceği dörtlü finaller için hazırlıkların tüm hızıyla sürdüğünü ve bu amaçla bir icra kurulu oluşturulduğunu ifade etti.

İyi bir ekiple uyum içinde çalıştıklarını dile getiren Tüfekçi, "Çok kapsamlı bir görev üstlendik. Realize etmemiz gereken bir dolu detay var. Avrupa Voleybol Konfederasyonu'nundaki (CEV) muhataplarımıza verdiğimiz sözler var. Bunun bilincinde olarak biz de çok titiz davranıyoruz" diye konuştu.

Organizasyonda tek bir sorunun dahi yaşanmaması ve bu özelliğiyle de tarihe geçmesi için çalıştıklarını dile getiren Tüfekçi, "Organizasyon sona erdiğinde, CEV delegasyonunun, kazansın-kazanmasın tüm takımların ve diğer konukların mutlu ayrılacağı bir turnuvayı düzenlemiş bir kulüp olacağımıza inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

"Aynı mantık"

Mehmet Tüfekçi, CEV'deki sorumlularla "aynı mantıkla" hareket ettiklerini belirterek, "Bu birliktelikten çok iyi bir sonuç çıkacağına inanıyorum" dedi.

Hazırlıklar kapsamında CEV'in Lüksemburg'daki merkezinde bir toplantıya katıldaklarını kaydeden Tüfekçi, sözlerini şöyle tamamladı:

"Çok uzun ve yararlı bir toplantı oldu. CEV'deki sorumlularla aynı mantıkla hareket ediyoruz. Ulaşımdan konaklamaya, saha içi düzenlemelerden seremoniye, gönüllülerin eğitiminden salon ve sahadaki eksiklerin giderilmesine, güvenlikten trafik düzenine, tanıtımdan yemek hizmetine kadar geniş bir yelpazedeki işleri kotarmak için önümüzdeki kısa zamanı en iyi şekilde kullanacağız."

AA

Sıradaki Haber
Fenerbahçe Grundig'e Fransız rakip
Yükleniyor lütfen bekleyiniz