Voleybol

Arığ destek istedi

14 Haziran 2014 Cumartesi 22:32 - Son Güncelleme 14 Haziran 2014 Cumartesi 22:36

A Milli Erkek Voleybol Takımı'nın antrenörü Reşat Arığ soruları cevapladı.

Avrupa Erkekler Ligi B Grubu ilk maçında Avusturya'yı 3-1 mağlup eden A Milli Erkek Voleybol Takımı'nın antrenörü Reşat Arığ, rakipleri karşısında ilk setin ardından toparlandıklarını söyledi.

Reşat Arığ, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, ilk sette, daha önce maç yapmamalarının etkisini yaşadıklarını belirtti.

İkinci sette servislerde değişiklik yapıp rakip savunmayı bozmayı başardıklarını anlatan Arığ, "Avusturya karşısında ilk setin ardından toparlanıp galip geldik. Yarın da aynı şekilde galip gelmeliyiz" dedi.

Arığ, kendilerini destekleyen İzmirli taraftarlara teşekkür edip, yarın yine İzmir'de karşılaşacakları rakipleri karşısında daha büyük desteğe ihtiyaç duyduklarını dile getirdi.

Oyunculardan Murat Yenipazar da kötü başladıkları maçı, teknik ekibin katkısıyla kazanmayı başardıklarını ifade ederek, "Uzun zamandır bir arada oynamadığımız için başlangıçta adapte olamasak da daha sonra kendi oyunumuzu oynadık. Milli formayı layıkıyla taşımak için elimizden geleni yapıyoruz" diye konuştu.

Sıradaki Haber
Filenin Sultanları komşuya mağlup
Yükleniyor lütfen bekleyiniz