Voleybol

"3-0'lık sonuçtan ders çıkarmalıyız"

01 Kasım 2015 Pazar 15:55 - Son Güncelleme 01 Kasım 2015 Pazar 15:04

İmperial Hastanesi İdmanocağı Antrenörü Çokşen, Halkbank yenilgisini yorumladı.

Bayanlar Voleybol 1. Lig'de sahasında Halkbank'a 3-0 mağlup olan İmperial Hastanesi İdmanocağı'nın antrenörü Gökhan Çokşen, yenilgiden ötürü üzgün olduklarını söyledi.

Rakipleri karşısında hiç beklemedikleri bir yenilgi aldıklarını kaydeden Çokşen, "Maça iyi başladık. İlk sette başa baş bir mücadele oldu. Bu seti kazanabilirdik ancak 25-23 gibi az bir farkla kaybettik" ifadelerini kullandı.

Bireysel hatalarının da rakiplerinden çok olduğunu vurgulayan Çokşen, şunları kaydetti:

"Oyuna giremedik ve topu sahada tutamadık. İyi savunma yapamadık. Halkbank'ın hamlelerine karşılık vermek istedik ancak şu ana kadar en kötü oyunumuzu ortaya koyduk. 3-0'lık bu sonuçtan ders çıkarmalıyız."

Ligin henüz başı olduğunu belirten Gökhan Çokşen, sabırlı olmaları gerektiğine dikkati çekti.

İmperial Hastanesi İdmanocağı'nın liberosu Necla Güçlü Esenpaşa da önemli bireysel hatalar yaptıklarını belirterek, "Gerçek gücümüz bu değil. İyi bir takımız. Halkbank karşısında bu kadar kötü olmamızın nedenini bir türlü anlayamadım" diye konuştu.

Halkbank maçını geride bıraktıklarını vurgulayan Esenpaşa, "Bu maç geride kaldı ve artık önümüze bakacağız. Ligde deplasmanda Fenerbahçe ile oynadıktan sonra Challenge Kupası'nda evimizde Yunan ekibi Pannaxiakos Naxos karşında sınav vereceğiz" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz