Voleybol

Fenerbahçe Opet'ten 2 transfer daha

02 Haziran 2022 Perşembe 18:55 - Son Güncelleme 02 Haziran 2022 Perşembe 19:01  |  Kaynak : AA

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı, Brezilyalı pasör Macris Carneiro'yu ve milli voleybolcu Meryem Boz'u kadrosuna kattı

Fenerbahçe Opet'te transfer hareketliliği sürüyor.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, kariyerinde birçok şampiyonluk ve bireysel ödül bulunan 33 yaşındaki pasör ile sözleşme imzalandığı belirtildi.

Carneiro, son sezonunda ülkesinin Itambe/Minas takımıyla Güney Amerika Kulüpler Şampiyonası ve Brezilya Süper Ligi'nde şampiyonluk yaşadı. Deneyimli voleybolcu, Güney Amerika Kulüpler Şampiyonası'nda 'En İyi Pasör' seçilirken, Brezilya Süper Ligi'nde de 'En İyi Pasör' ile 'En Değerli Oyuncu (MVP)' unvanlarına layık görüldü.

Macris Carneiro, Brezilyalı Milli Takımı'yla 2020 Tokyo Olimpiyatları'nda gümüş madalya elde etmişti.

Öte yandan Fenerbahçe Opet, milli voleybolcu Meryem Boz'u da kadrosuna kattı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, yeni sezon kadro yapılanması kapsamında 34 yaşındaki pasör çaprazı ile sözleşme imzalandığı belirtildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Kariyerinde birçok başarıya imza atan ve bir dönem de çubuklu formayı giyen tecrübeli oyuncu, Eskişehir DSİ Bentspor, İller Bankası, Atom Trefl Sopot, Nakhonnon, Bursa Büyükşehir Belediyespor, Nilüfer Belediyespor, Seramiksan, Galatasaray, Aydın Büyükşehir Belediyespor ve VakıfBank formalarını da terletti. Deneyimli isim, milli forma ile 2020 CEV Tokyo Olimpiyat Elemeleri'nde 'En Değerli Oyuncu' seçilerek, adını rüya takıma yazdırmıştır. Meryem Boz'a 'Hoş geldin' diyor, sarı lacivertli forma ile sonsuz başarılar diliyoruz."

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz