Basketbol

"Şu anda hiçbir oyuncumuzda belirti yok"

03 Nisan 2020 Cuma 18:52 - Son Güncelleme 03 Nisan 2020 Cuma 19:05

Anadolu Efes Genel Direktörü Alper Yılmaz, TRT SPOR'a konuştu ve takımın durumu hakkında bilgi verdi. "Şu an kulübümüzde koronavirüs vakası yok" diyen Yılmaz, yabancı oyunculardan bazılarının ülkesine döndüğünü belirtti.

THY Avrupa Ligi ve ING Basketbol Süper Ligi lideri Anadolu Efes'in genel direktörü Alper Yılmaz TRT SPOR'a konuştu. Evde geçen günleri hakkında bilgi veren Yılmaz, takımın durumunu da anlattı. 

Yılmaz, "Şu anda zor bir dönemden geçiyoruz. Biz de evde kalarak kendimizi izole etmeye çalışıyoruz." açıklamasını yaparken, takımla ilgili, "Şu anda ülkelerine dönen yabancı oyuncularımız var. 5 yabancı oyuncumuz ise burada. Takımda belirti gösteren kimse yok. Herkes evinde çalışıyor ancak tabii ki oynanan maçlar gibi olmuyor. Ama sağlıklarının iyi olduğunu biliyoruz."

"Maaş kesintisi olacak mı?" sorusuna ise Yılmaz, "Oynanmayan maçlar ekonomik olarak sıkıntıya düşürecek gibi ancak şu anda öyle bir durum söz konusu değil. Avrupa Ligi oyuncu birliği ile konuşuyoruz ve hareketlerimizi de ona gçre şekillendireceğiz."

"Sezona başlayacağımız tarih şu an net değil. Mayıs'ın ortasında gibi başlaması bir seçenek olursa, format değişiklikleri konuşulabilir ancak normal sezonun tamamının oynanması masada olan konu. Ama bunların hepsi sağlık durumuna göre belli olacak."

Kaynak: TRT SPOR

Sıradaki Haber
FIBA hakemleri koronavirüsle mücadelede ön saflarda
Yükleniyor lütfen bekleyiniz