Detay

"5 yıl sonra Napoli'yi isterim"

16 Nisan 2021 Cuma 13:45 - Son Güncelleme 16 Nisan 2021 Cuma 13:55  |  Kaynak : TRT SPOR

Trabzonspor'un büyük umutlarla kadrosuna kattığı şu anda Hekimoğlu Trabzon FK'da kiralık olarak forma giyen genç futbolcu Salih Kavrazlı TRT SPOR'a özel açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'un Mislicom 2'nci Lig ekibi Hekimoğlu Trabzon'a kiraladığı 19 yaşındaki forvet Salih Kavrazlı, TRT SPOR Dijital ekibine özel açıklamalarda bulundu.  

 

İşte genç futbolcunun, futbolcu olma hikayesinden, beş yıl sonra kendini nerede görmek istediğine kadar verdiği cevaplar...

"Kendimi 5 yıl sonra Avrupa'da görüyorum"

Trabzonspor'da forma giydikten sonra Avrupa'ya transfer olmak istediğini belirten genç futbolcu, "Kendimi 5 yıl sonra Avrupa'da görüyorum. Napoli'yi istiyorum aslında Avrupa için ilk etapta. Sonrasında İngiltere olursa daha iyi olur ama ilk etapta 5 yıl sonra Napoli'yi isterim hedefimde de o var" dedi.

Örnek aldığı futbolcuyu da açıklayan Salih Kavrazlı, "Örnek aldığım futbolcu başlı başına Ronaldo, küçüklükten beri onun videolarıyla büyüdüm. O benim futbola yönlenmemdeki en büyük etken. Türkiye' de en beğendiğim oyuncu Uğurcan Çakır ifadelerini kullandı.

"Oyun tarzımı Draxler'e benzeten var"

Hekimoğlu FK'da kiralık olarak forma giyen genç futbolcu şunları kaydetti: 

"Oyun tarzımı belli birine benzettiğim yok. Çünkü herkes farklı isimlere benzetiyor. Draxler'e benzeten var, Ibrahımovic'e benzeten bile var ben hiç benzetmiyorum ona bile benzeten oldu. O yüzden belli bir kalıba sokamadım kendimi.

"Beklentiler beni strese soktu"

Bu stres yüzünden bir hastalık geçirdim. Stres hayatımın en kötü şeyi, biraz da stresli bir insanım. Beklentileri karşılamak için strese giriyorum ve karşılayamadığım zaman da bu beni çok fazla geriye götürüyor. Bunun sıkıntısını çok fazla yaşadım.

Geldiğim gibi oynayasaydım çok daha iyi yerlerde olabilirdim diye düşünüyorum. Çünkü futbol oynayamamak, maç oynamamak çok geriye götürüyor. Antrenman farklı, maç temposu çok ayrı bir şey o yüzden maç oynamak her zaman özellikle genç bir futbolcu için çok önemli olduğunu düşünüyorum. Çünkü ben bunu yaşayarak gördüm beni çok fazla geriye attı.

Bordo mavili taraftaralara seslenen Kavrazlı, "Ben de taraftarlarımıza bir an önce karşılık verebilmek istiyorum ama dediğim gibi bu stres bana bir hastalık yaşattı. Beni çok fazla geriye attı o yüzden önümde biraz daha süre var onları bekletmek istemiyorum ama elimden gelenin en iyisini yapıyorum, biraz daha zaman var biraz daha beklemeleri gerekiyor." şeklinde konuştu.

"Beni beklemeseler futbolcu olamayacaktım"

Futbolculuk hayatında kırılma anını anlatan Kavrazlı, "Küçükken milli takımın yaptığı kamplar vardı ben oraya seçilmiştim. Geç kalıyordum son anda yetiştim. Hatta biraz beni beklediler yarım saat beni beklediler orada beni beklemeseler ben büyük ihtimalle futbolcu olamayacaktım. O benim kırılma anım diyebilirim." diyerek sözlerini tamamladı. 

Sıradaki Haber
TUR 2021 Günlüğü: 5. Gün
Yükleniyor lütfen bekleyiniz