Detay

Şanslı Türkler

01 Haziran 2022 Çarşamba 13:38 - Son Güncelleme 01 Haziran 2022 Çarşamba 00:47  |  Kaynak : TRT SPOR

Devler Ligi finalini izliyor, yıldızlarla bir araya geliyor, kupayı kaldırıyor ve tüm bu heyecana bir tesadüfler yumağıyla ulaşıyorsunuz… Kamil ve Alper Erden kardeşler, cumartesi gecesinin “Şanslı Türkleri” olarak tarihe geçtiler.

Şampiyonlar Ligi finalini yerinde izlemek ister miydiniz?

Peki ya bütün Avrupa’nın rüyalarını süsleyen, her aşamasında dünyayı ekran başnıa kilitleyen o görkemli kupayı kaldırmayı?

Cumartesi gecesinin “şanslı Türkleri” her iki duyguyu da tatma imkanı yakaladı.

Kamil Erden ve Alper Erden’in kupa kaldırma hikayeleri Nisan ayında başladı.

Futbol tutkunu iki kardeş, Paris’te oynanacak Devler Ligi finalini yerinde izlemeyi arzu ediyorlardı. Uzun zamandır fırsat kolladıkları bu müthiş maçı izleyecek talihliler arasına girebilmek için kura çekimine katıldılar.

Hayallerini gerçeğe dönüştürecek haber 2 Mayıs günü geldi. İki kardeş maillerini kontrol ettikleri esnada, aynı hafta içerisinde Liverpool ile Real Madrid’i eşleştirecek şampiyonluk maçına gitme hakkı elde ettiklerini öğrendiler.

Haftalar, günler, saatler geçmek bilmedi ve sonunda final günü geldi.

Sabah 7 uçağıyla Paris’e giden futbol tutkunları, şehirde keyifli geçen bir günün ardından Stade de France’ın yolunu tuttular.

Unutulmaz karşılaşma, Şubat ayından bu yana Avrupa’da müthiş bir hikaye yazan Real Madrid’in tek gollük zaferine sahne oldu.

Kupa 14. kez eflatun-beyazlıların elinde yükselirken, Liverpool’u desteklemek üzere tribünlerdeki yerlerini alan Erden kardeşler küçük de olsa bir burukluk yaşıyorlardı.

Esas öykü, dönüş yolunda başladı.

Dönüş biletlerini maçın bitiminden yalnızca birkaç saat sonrasına alan ikili, Charles de Gaulle Havalimanı’nda uçuş saatini bekliyorlardı.

O esnada, sıradan bir vatandaşın başına kolay kolay gelmeyecek bir şey yaşandı.

Modric, Benzema, Marcelo, Vinicius Junior, Dani Carvajal, Eden Hazard, Thibaut Courtois, Carlo Ancelotti, Florentino Perez…

Erden kardeşlerin önünde Real Madrid kafilesi vardı.

Devler Ligi gibi bir organizasyonun finalini yerinde izleyerek belki de tüm şans kotalarını tükettiklerini düşünen futbol tutkunları, Avrupa’nın en büyüğüyle baş başalardı.

Neredeyse tüm futbolcu kadrosuyla sohbet eden, fotoğraf çekinen, Don Carlo Ancelotti ve Florentino Perez gibi efsanelerle aynı kareye giren ikili, finali hepimizin düşlerine giren o sahneyle yaptı;

Şampiyonlar Ligi kupasını kaldırarak…

Satırlara, iki kardeşin ömür boyu unutamayacağı bu hoş tesadüften geriye kalan karelerle veda edelim.

Sıradaki Haber
Spor endüstrisinde gelir yaratma stratejileri
Yükleniyor lütfen bekleyiniz