Detay

Şimdi neredeler: Royston Drenthe

23 Nisan 2021 Cuma 11:00 - Son Güncelleme 23 Nisan 2021 Cuma 11:48  |  Kaynak : TRT SPOR

Hollanda'da gösterdiği performansla genç yaşta Real Madrid'e imza atan ve bir dönem ülkemiz ekiplerinden Kayseri Erciyesspor'da da forma giyen 34 yaşındaki Royston Drenthe şu anda nerede, ne yapıyor?

Çok küçük yaşlarda Hollanda'da farklı takımların altyapısında oynadıktan sonra Feyenoord'da profesyonel olan Royston Drenthe, burada gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti. Henüz 20 yaşında İspanyol devi Real Madrid'e imza atan Drenthe, burada 4 yıl boyunca takımının başarısı için ter döktü.

Madrid ekibinde forma istikrarını bir süre sonra kaybeden Hollandalı oyuncu, ilerleyen dönemde birçok takımda kısa dönemli olarak oynadı. Bu ekiplerden birisi de Kayseri Erciyesspor oldu.

2015 kışında Kayseri ekibiyle Süper Lig'e adım atan Drenthe, yalnızca yarım dönem Türkiye'de oynadıktan Birleşik Arap Emirlikleri takımı Baniyas SC'a imza attı.

Kariyerindeki tek milli maçına Hollanda formasıyla 2010 yılında Türkiye karşısında çıkan Drenthe, kendisini gösterdiği Feyenoord ve 4 yıllık Real Madrid macerası sonrası bir türlü herhangi bir takımda istikrarı yakalayamadı.

34 yaşındaki oyuncu şu anda kış transfer döneminde imza attığı İspanya 4. Lig ekiplerinden Racing Murcia'da forma giyiyor. 

Sıradaki Haber
Lakabı nereden geliyor: 'Taçsız Kral'
Yükleniyor lütfen bekleyiniz