Detay

Toprak Razgatlıoğlu: Bir hayalim var

19 Şubat 2024 Pazartesi 16:26 - Son Güncelleme 23 Nisan 2024 Salı 18:34  |  Kaynak : TRT SPOR

Dünya Superbike şampiyonluğuna göz kırptı, MotoGP takımlarının gözdesi oldu. TRT SPOR Dijital ekibinden Umut Baykara, Sanem Çınar ve Sercan Güçlü, Toprak Razgatlıoğlu ile yaptığı özel röportaj sizlerle...

Toprak Razgatlıoğlu, 24 yaşında ve motor sporlarının zirvesinde…

Superbike’da şampiyona lideri ve MotoGP’ye gitmesi an meselesi…

TRT Spor Dijital’e konuk olan Toprak Razgatlıoğlu ile, ağabey olarak gördüğü Kenan Sofuoğlu’nun kariyerini nasıl yönlendirdiğini, kariyerinin dönüm noktasını ve çok merak edilen MotoGP’ye geçme ihtimalini konuştuk.

2018 Dünya Superbike Şampiyonası’nda yarışırken çok iyi bir sezon geçirmediğini düşünen, hatta yarışı bırakmayı bile düşündüğünü bile ifade eden Toprak, 2018’de Donington Park’ta aldığı ikinciliğin dönüm noktası olduğunu söylüyor.

“2018’de ilk podyumumdan sonra sezonun son yarışında bir podyum daha yaptım. 2019’a daha güçlü başladık. İlk birinciliğimi aldım Fransa’da. Ama benim dönüm noktam 2018 Donington yarışı diyebilirim.”

Toprak, hem Türkiye’deki motor sporları takipçilerinin, hem de MotoGP padoğunun en çok sorduğu sorulardan biri olan “Niye MotoGP’ye gitmiyorsun?” sorusuna da cevap verdi.

“Benim bir hayalim var şu an: Dünya Superbike Şampiyonu olmak. Elimde MotoGP kapısı da var. İstediğim zaman gidebileceğim bir kapı var çünkü takımlar istiyor. Adım adım gitmek bence en doğrusu. Zıplayarak gittiğin zaman ayağının kayıp düşme olasılığın çok yüksek.”

Türkiye’deki destekçilerinin güzel yorumları ile yaptığı işten gurur duyduğunu belirten Toprak Razgatlıoğlu, herkese teşekkürlerini iletti.

Sıradaki Haber
Sporcularını dijitalleştiren kulüpler kazanacak
Yükleniyor lütfen bekleyiniz