Diğer Sporlar

Milyar dolarlık teklifi geri çevirdi

07 Haziran 2022 Salı 14:13 - Son Güncelleme 07 Haziran 2022 Salı 14:17  |  Kaynak : TRT SPOR

Golfün en prestijli organizasyonu PGA’ye rakip olmak isteyen LIV Golf, ünlü golfçülerin peşine düştü. Tiger Wodds’a ise bir servet teklif ettiler.

Golfün efsane ismi Tiger Woods, bir milyar dolara yakın bir teklifi geri çevirdi. Dudak uçuklatan teklif, Suudilerin finanse ettiği LIV Golf adlı organizasyondan geldi. LIV Golf, dünyanın en prestijli organizasyonu PGA’ye rakip olmak için birçok ünlü golfçünün kapısını çaldı.

İlk şampiyonluğunu 18 yaşında kazanan Jack Nicklaus’a 100 milyon dolarlık bir teklifle giden LIV Golf, daha sonra golfün efsane ismi Tiger Woods’a teklifte bulundu.

Amerikan medyasına yansıyan haberlere göre, LIV Golf, Tiger Woods’a bir milyar dolara yakın bir teklifte bulundu. Ancak Woods, dudak uçuklatan bu teklifi geri çevirdi. Tiger Woods, PGA dışında bir organizasyona katılmayacağını söyledi. Golfün efsane ismi, PGA’de de büyük paralar kazanmak için fırsatlar olduğunu söyledi.

Dustin Johnson, Lee Westwood ve Graeme McDowell gibi isimler, 200 milyon dolarlık ontratlar karşılığında LIV Golf organizasyonuna katılmayı kabul etmiş durumda. Ancak PGA'in başkanı Jay Monahan da LIV Golf turnuvalarına katılan oyuncuların kendi organizasyonlarından diskalifiye edileceği uyarısında bulundu.
 

Etiketler : Golftiger wodds
Sıradaki Haber
Türkiye Golf Turu'nda 7. ayak başladı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz