Futbol

Gattuso TRT SPOR'a konuştu

16 Haziran 2020 Salı 12:45 - Son Güncelleme 16 Haziran 2020 Salı 12:49

İtalya Kupası'nda finale yükselen Napoli'de teknik direktör Gennaro Gattuso, TRT Spor'un sorularını yanıtladı. Gattuso, önemli bir başarı elde ettiklerini ifade ederken, taraftarsız futbolu da değerlendirdi.

Napoli'de yüzler gülüyor. İtalya Kupası'nda yarı final rövanş maçında İnter ile 1-1 berabere kalarak, skor avantajıyla finale yükselen Napoli'de teknik direktör Gennaro Gattuso, TRT SPOR'a özel açıklamalarda bulundu.

Dündar Keşanlı'nın sorularını cevaplayan teknik adam, ilk sezonda yakaladıkları bu başarıyı değerlendirdi.

Finale çıktıkları için çok mutlu olduklarını belirten Gattuso, "Önemli bir başarı elde ettik. Oyuncularımla gurur duyuyorum. Finalde Juventus ile karşılaşacağız. Rakibimiz, uzun süredir hem lig hem de İtalya Kupası’nda oldukça başarılı. Biz de iddialıyız" dedi.

Napoli teknik direktörü, koronavirüs salgını nedeniyle maçların seyircisiz oynanmasıyla ilgili görüşlerini de aktardı.

Kovid-19'un çok sayıda insanın hayatını kaybetmesine yol açtığına dikkat çeken Gennaro Gattuso, "Dünyada çok şey değişti. Bu sürede bazı gerçeklerle yüzleştik. Bizler şanslıyız ama futbol seyircisiz çok zor. Taraftarlarla oynamak adrenalinizi arttırıyor" ifadesini kullandı.

Pandemi sürecinde etkilenenlere maaşını bağışlayanların başında gelen başarılı teknik adam, "Bugünlere nereden geldiğimi çok iyi biliyorum. İnsanlara yardım etmenin bir görev olduğunu düşünüyorum. Benim için doğal olan şey bu" diye konuştu. 

Kaynak: TRT SPOR

Sıradaki Haber
Hertha Berlin Freiburg'a da boyun eğdi
Yükleniyor lütfen bekleyiniz