Futbol

Premier Lig heyecanı yeni sezonda TRT SPOR'da

08 Temmuz 2019 Pazartesi 12:14 - Son Güncelleme 08 Temmuz 2019 Pazartesi 12:19

Futbolseverlere dev müjde! Dünyanın en görkemli futbol organizasyonlarından olan İngiltere Premier Lig'in coşkusu yeni sezonda TRT SPOR'da yaşanacak.

Büyük spor organizasyonlarını art arda ekranlara taşıyan TRT'den sporseverlere bir müjde daha geldi. Dünyanın en görkemli futbol organizasyonu olan İngiltere Premier Lig'in coşkusu yeni sezonda TRT SPOR'da yaşanacak.

Son şampiyon Manchester City, UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonu Liverpool, Şampiyonlar Ligi finalisti Tottenham, UEFA Avrupa Ligi Şampiyonu Chelsea, Mesut Özil'li Arsenal, Cenk Tosun'lu Everton, Çağlar Söyüncü'lü Leicester City ve bu dev ligin en çok şampiyonu olan Manchester United, TRT SPOR'da boy gösterecek.

TRT SPOR Kanal Koordinatörü Mehmet Buğra Şahin, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

"Futbolseverlerin Premier Lig'e olan ilgileri ve bize yönelik taleplerine kayıtsız kalamadık. Her ne kadar sınırlı bir yayın yapacak olsak da Premier Lig maçlarını Türk futbolseverlerle açık kanaldan buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Aynı zamanda Premier Lig'in bütün özet görüntüleri de her hafta TRT SPOR ekranlarında olacak."

Şahin ayrıca, İtalya Kupası'nı da canlı olarak yayınlayacaklarını, Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) ile Amerikan Basketbol Ligi'nden (NBA) özet görüntülerin de TRT SPOR'da olacağını ifade etti. 

Premier Lig'in müthiş heyecanı her cumartesi saat 17.00'de Türkiye'nin spor ekranı TRT SPOR'da olacak.

Kaynak: TRT SPOR

Sıradaki Haber
Neuer'in menajerinden ayrılık açıklaması
Yükleniyor lütfen bekleyiniz