Placeholder Broadage Row
Fırtına'da Onuachu ısrarı

Trabzonspor'un Onuachu ısrarı sürüyor. Bordo mavililer, Nijeryalı santrforun transferi için şartları zorluyor.

Trabzonspor, Paul Onuachu'yu yeniden kadrosuna katmayı hedefliyor. Geçen sezon başında Southampton'dan 1 yıllığına kiralanan Nijeryalı golcü başarılı performansıyla büyük beğeni toplamıştı.

Onuachu için çalışmalarını sürüyor

Bordo mavili yönetim, teknik direktör Abdullah Avcı'nın da kalmasını istediği Onuachu için çalışmalarını sürdürüyor. Oyuncuyu sadece bonservisiyle göndermeye sıcak bakan Southampton, kapıyı 15 milyon avrodan açmıştı. Karadeniz ekibi, Southampton'ın inadını kırmak için bazı seçenekleri masaya taşıdı. Bu seçeneklerden biri, Onuachu'yu satın alma opsiyonuyla kiralama... Diğeri ise Southampton'ın çoğunluk hissedarı olduğu Göztepe'ye takasla oyuncu verme.... Tecrübeli golcünün Trabzonspor'u çok sevmesi ve takımda kalmak istemesi bordo mavililerin elini güçlendiriyor....

Trabzonspor'un en skorer ismi

Paul Onuachu, bu sezon Karadeniz ekibinde, Afrika Uluslar Kupası ve sakatlıklar nedeniyle yalnızca 25 resmi maça çıkmıştı. Bu kısa sürece rağmen 17 kez fileleri havalandıran ve 4 gol pası veren Nijeryalı yıldız, Trabzonspor'un en skorer ismi olmayı başarmıştı.

Etiketler