Futbol

Özköylü: Çok kötü goller yiyerek kaybettik

02 Nisan 2023 Pazar 00:32 - Son Güncelleme 02 Nisan 2023 Pazar 00:36  |  Kaynak : AA

Spor Toto 1. Lig'in 30. haftasında deplasmanda Yılport Samsunspor'a 4-2 yenilen Pendikspor'un teknik direktörü Osman Özköylü, "Avantajlı duruma geçebileceğimiz bir oyunu maalesef çok basit hatalarla, çok kötü goller yiyerek kaybettik" dedi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Osman Özköylü, kendileri açısından çok önemli bir maç oynadıklarını belirtti. Özköylü, "Kırmızı karttan sonra avantajlı duruma geçebileceğimiz bir oyunu maalesef çok basit hatalarla, çok kötü goller yiyerek kaybettik." dedi.

Çok üzgün olduklarını aktaran Özköylü, "2-0'dan geriye geldiğimiz bir maçta tam artık kırılma noktasında rakibin bile 'artık bu maç berabere bitsin' diye baktığı bir oyunda yediğimiz 2 tane duran top golü gerçekten bizim adımıza çok üzüntü verici ve sorgulanması gerekiyor. Maçta kırılma anları var, işte frikik golü. Sonrasında zaten gelen gol yine basit bir hata. Bizim adımıza gerçekten beklemediğimiz bir sonuç ortaya çıkardı. Samsunspor'u tebrik ediyorum. Artık şu noktadan sonra 'büyük ihtimalle şampiyon oldular' diyebiliriz." şeklinde konuştu.

Sıradaki Haber
Eroğlu: Samsunspor şampiyonluğa koşmaya başladı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz