Futbol

Erik ten Hag: En çok çekindiğim oyuncu Batshuayi

27 Eylül 2021 Pazartesi 17:18 - Son Güncelleme 27 Eylül 2021 Pazartesi 17:28  |  Kaynak : AA, DHA

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu ikinci hafta maçında yarın Beşiktaş'ı konuk edecek Hollanda temsilcisi Ajax'ın teknik direktörü Erik ten Hag, siyah-beyazlı ekip karşısında zorlu bir mücadeleye çıkacaklarını söyledi.

Ten Hag, maçın oynanacağı Johan Cruijff Arena'da futbolcusu Daley Blind ile birlikte basın toplantısı düzenledi.

UEFA organizasyonlarında hiçbir maçın kolay olmadığını dile getiren Ten Hag, "Şampiyonlar liginde kolay maç yok. Beşiktaşlılar kendilerine çok güveniyorlar ancak biz de kendimize güveniyoruz." dedi.

Beşiktaş'ın teknik olarak iyi futbolculardan kurulu harika bir ekip olduğunu kaydeden Ten Hag, "Yarınki maçta eksikleri bulunabilir ama en çok çekindiğim futbolcuları Michy Batshuayi sahada olacak." ifadelerini kullandı.

Ajax'lı futbolcu Daley Blind ise Şampiyonlar Ligi'nde oynamanın her zaman özel olduğunu vurgulayarak, yarın stadyumda oluşacak havayı merak ettiğini aktardı.

"Klaassen forma giyebilir"

Tecrübeli teknik adam Şampiyonlar Ligi'nde finale yükselecek takımlar arasında gösterilmelerine dair ise, "4-5 hafta önce PSV maçı vardı hiçbir şey yapamadık şimdi ise Şampiyonlar Ligi finali diyorlar. Arada fark var. Biraz gerçekçi olmak ve analiz yapmak gerekiyor. Böyle konuşmaları bence garip değil ama konu, iki noktaya da gidebilir"

Öte yandan Erik ten Hag, Davy Klaassen'in ise maçta forma giyebilecek durumda olduğunu söyledi. 

Blind: Rakibimizi küçümesmiyoruz

Yarın en iyisini yapmak için sahada olacaklarını söyleyen Blind, "Her şeyi iyi yapabilmek için sahada olacağız. Her şeyi iyi yapmamız gerekiyor. Bunu yaparsak bizi yenmeleri zor olur. Şu an maçlar yoğun. Ancak haftada birkaç maç oynamak benim hoşuma gidiyor. Daha fazla maç hoşumuza gidiyor. Hafta içinde maç yapmayı, bütün hafta antrenman yapmaya yeğlerim. Biz neye inandıysak her zaman onu yaptık. Antrenmanlarımızda hiçbir zaman panik olmadı. Şu anda biz iyi yoldayız. İç sahada ya da deplasmanda aynı şekilde oynamamız gerekiyor. Beşiktaş'ın çok oyuncusu var. Biz oyuncular olarak eksiklere bakmıyoruz. Kesinlikle rakibimizi küçümsemiyoruz" ifadelerini kullandı.

Ajax takımı, basın toplantısının ardından stadın yakınında bulunan bir sahada son antrenmanını gerçekleştirdi.

Sıradaki Haber
Halil Umut Meler'e Devler Ligi görevi
Yükleniyor lütfen bekleyiniz