Futbol

Tur bileti Real Madrid'in

14 Nisan 2021 Çarşamba 23:53 - Son Güncelleme 15 Nisan 2021 Perşembe 00:19  |  Kaynak : TRT SPOR

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanşında Real Madrid, deplasmanda İngiliz ekibi Liverpool ile golsüz berabere kaldı. Evinde oynadığı ilk maçı 3-1 kazanan İspanyol temsilcisi, dev organizasyonda adını yarı finale yazdıran taraf oldu.

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki bir numaralı organizasyonu olan Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final heyecanı yaşandı.  

İngiliz ekibi Liverpool, deplasmanda 3-1 yenildiği maçın rövanşında İspanyol temsilcisi Real Madrid'i Anfield Road Stadyumu'nda konuk etti.

Liverpool yakaladığı pozisyonlarda Real Madrid kalecisi Thibaut Courtois'yı geçemedi ve karşılaşma başladığı gibi 0-0 bitti.

İlk maçı 3-1 kazanan Real Madrid, adını yarı finale yazdırdı. İspanyol temsilcisi, yarı finalde bir diğer İngiliz ekibi Chelsea ile kozlarını paylaşacak.

Öte yandan Liverpool'da forma giyen milli futbolcumuz Ozan Kabak, ilk 11'de sahaya çıktı ve 60. dakikada yerini Diogo Jota'ya bıraktı. 

Real Madrid ile Liverpool 2017-18 sezonunun Şampiyonlar Ligi finalinde de karşılaşmış, Madrid ekibi kupayı kazanan taraf olmuştu.

Liverpool özür diledi

Ayrıca maç öncesinde Liverpoollu taraftarlar tarafından taşlanan Real Madrid takım otobüsünün camları kırıldı. Liverpool konuyla ilgili özür diledi.

Final İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda

Yarı final ilk maçları 27-28 Nisan, rövanş karşılaşmaları ise 4-5 Mayıs'ta oynanacak.

29 Mayıs'taki final karşılaşması ise İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yapılacak.

Sıradaki Haber
Manchester City yarı finalde
Yükleniyor lütfen bekleyiniz