Placeholder Broadage Row
Trabzonspor'da kimler ayrılacak?

Trabzonspor, yeni sezonun kadro planlaması için çalışmalarını sürdürüyor. Hem kontenjan hem de performans açısından birçok yabancı oyuncuyla yollarını ayırması beklenen Karadeniz ekibi, kaliteli yerli oyuncu sayısını da artırmayı planlıyor.

Trabzonspor'da yeni sezona yönelik kadro planlaması devam ediyor. Bordo mavililerin planlamasını zorlaştıran en önemli sorunların başında ise yabancı kontenjanı geliyor.

Karadeniz ekibinde Meunier, Denswil, Fernandez, Mendy, Bakic, Bardhi, Visca, Trezeguet, Fountas ve Orsic'ten oluşan 10 yabancı oyuncunun sözleşmesi devam ediyor.

Bunun yanı sıra kira sözleşmeleri sona eren ve takıma dönen Kourbelis, Teklic, Lahtimi ve Maxi Gomez ile ön protokol imzalanan Barisic, Lundstram ve Dragus hesaba katıldığında Trabzonspor'un yabancı sayısı 17'ye ulaşıyor.

Ayrıca daha stoper, orta saha ve santrfor transferleri yapmayı hedefleyen bordo mavililerin birçok isimle yollarını ayırması gerekiyor.

Trabzonspor'da yeni sezonda takımda düşünülmeyen isimler de büyük oranda şekillendi. Fernandez, Bakic, Kourbelis, Teklic, Lahtimi ve Maxi Gomez, teknik direktör Abdullah Avcı'nın yeni sezon planlamasında yer almıyor.

Denswil, Bardhi, Trezeguet, Fountas ve Orsic için de kayda değer teklifler değerlendirmeye alınacak. Orsic'in Karadeniz ekibindeki geleceğini ise hazırlık kamplarındaki sağlık ve form durumu belirleyecek.

Trabzonspor ayrıca, kaliteli yerli rotasyonunu güçlendirmek için de transfer hamleleri yapacak. Hem yurt içinden hem de yurtdışında forma giyen gurbetçi oyuncular transfer edilerek 2024-2025 sezonu kadrosu oluşturulacak.