Futbol

Falcao ile ilgili sürpriz iddia

15 Ağustos 2019 Perşembe 12:12 - Son Güncelleme 15 Ağustos 2019 Perşembe 15:27

Galatasaray camiası Radamel Falcao’yu bekliyor. Fransız basını ise Monaco'nun Kolombiyalı yıldızın sözleşmesini uzatmak istediğini iddia etti.

Galatasaray'ın uzun süredir peşinde olduğu Radamel Falcao hakkında sürpriz bir iddia ortaya atıldı.

İkinci başkan Abdurrahim Albayrak'ın Kolombiyalı golcü ile fotoğraf çektirmesinin ardından transferin açıklanmasını bekleyen sarı-kırmızılı taraftarları üzecek bir gelişme yaşandı.

Fransız basını, Monaco Kulübü'nün tecrübeli golcünün sözleşmesini uzatmak için görüşmelere başladığını iddia etti. Falcao'nun 2022 yılına kadar kontrat istediği belirtildi.

Galatasaray ikinci başkan Abdurrahim Albayrak ve menajer Ahmet Bulut, geçtiğimiz günlerde Kolombiyalı yıldızın transferi için Monaco'ya gitmişti.

Fransız ekibinin Sevilla'dan Wissam Ben Yedder'i kadrosuna katmasının ardından ise Falcao'yu gözden çıkardığı belirtilmişti.

Leonardo Jardim'den Falcao ile ilgili flaş açıklama

Bu arada Monaco'nun Portekizli teknik direktörü Leonardo Jardim, Ligue 1'in ikinci haftasında Metz ile deplasmanda karşılaşacakları mücadele öncesinde düzenlendiği basın toplantısında Falcao ile ilgili açıklamalar yaptı.

Jardim, "Falcao, bu hafta çok iyi çalıştı ve çok istekliydi. Kendisi, üç haftadır bizimle birlikte ve çok iyi bir durumda. Ona elbette güveniyorum. Wissam Ben Yedder'i ise ikinci bir forvet olarak düşünebiliriz. Falcao ile çok uyumlular ve birlikte oynayabilirler" dedi.

Kaynak: TRT SPOR

Sıradaki Haber
Alanyaspor'a gurbetçi orta saha
Yükleniyor lütfen bekleyiniz