Futbol

Galatasaray'da gündem 6 numara

31 Ağustos 2021 Salı 11:58 - Son Güncelleme 31 Ağustos 2021 Salı 13:14  |  Kaynak : TRT SPOR

Galatasaray'da transferde son viraja girildi. Sarı-kırmızılılar 6 numara pozisyonuna takviye yapmayı hedefliyor. Galatasaray'ın bu mevki için adayları ise Aliou Dieng ve Jean Michael Seri.

Galatasaray'da gündemde transfer var. Yönetim, UEFA'ya verilecek liste tarihi olan 2 Eylül'e kadar kadroya takviye yapmak istiyor.

Transfer çalışmalarında öne çıkan mevki ise 6 numara pozisyonu. Orta sahada kesici bir isim arayan sarı kırmızılılarda adaylar, Aliou Dieng ve Jean Michael Seri.

Galatasaray, Dieng ile transfer döneminin başından bu yana görüşürken, kulübü Al Ahly ile anlaşma sağlayamamıştı.

Başkan Burak Elmas'ın, Mısır kulübü ile bizzat görüşerek, Dieng için yeni bir teklif daha sunacağı öğrenildi. Orta saha transferindeki bir diğer aday ise Jean Michael Seri…

2019-2020 sezonunda kiralık olarak Galatasaray forması giyen Fildişili oyuncunun transferi bir kez daha gündeme geldi.

Yönetimin, 30 yaşındaki futbolcu için Fulham kulübü ile temas halinde olduğu, gelen haberler arasında. Diğer yandan Galatasaray'da, 2 Eylül'e kadar ayrılıklar da yaşanacak.

Teknik direktör Fatih Terim, Kasımpaşa maçı sonrası ayrılacak oyuncularla son görüşmelerin yapıldığını ifade etmişti.

Falcao ayrılığı kapıda

Bu noktada Galatasaray veda edecek ilk ismin Radamel Falcao olması bekleniyor. Kolombiyalı yıldızın ailesi ile birlikte eşyalarını topladığı ve ayrılığın yakın zamanda resmiyet kazanacağı belirtildi.

Marcao için gelen teklifleri değerlendiren yönetimin, Brezilyalı stoperin kabul etmesi durumunda satışına onay vereceği kaydedildi.

Babel ve Feghouli içinse transferin son gününe kadar teklif bekleneceği dile getirildi. 

Sıradaki Haber
Corinthians Willian'ı açıkladı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz