Futbol

"Transferim için şartlar uyuşmadı"

29 Mart 2023 Çarşamba 20:20 - Son Güncelleme 29 Mart 2023 Çarşamba 20:37  |  Kaynak : TRT SPOR

Vavacars Fatih Karagümrük'ün başarılı oyuncusu Fabio Borini, ligde ilk 5 içinde yer alan takımların kendisiyle ilgilendiğini ancak transfer için şartların uyuşmadığını söyledi.

TRT Spor'a özel açıklamalarda bulunan İtalyan golcü, ligde en beğendiği futbolcunun İrfan Can Kahveci olduğunu belirtti. 

Pirlo'nun gelişiyle birlikle performansı yükselen Borini "Hoca bana öncelikle güven verdi. O güveni verince de neler yapabileceğimi biliyordum. Beni hücumda daha etkin hale getirmeye çalıştı. Beni komple bir hücm bölgesi oyuncusuna dönüştürdü. Hatta gol atmamı da sağladı." dedi. 

Süper Lig'den teklifler aldığını belirten İtalyan futbolcu geleceğiyle ilgili de konuştu. 

"Ligin ilk 5 sırasında bulunan takımlar benimle ilgilendi. 3 taraf da şartlarda anlaşamadı o yüzden buradayız.  Haziran'da kontratım bitiyor. Haziran'dan itibaren geleceğimle ilgili kararları vereceğim. Kendimi çok kısıtlamak istemiyorum. Her teklife açığım. İtalya'ya dönmek istiyorum burada da kalabilirim. İtalya dönmek şu anda çok iyi bir tercih olmayabilir aynı şekilde burada kalmak da. Her şeyin farklı getirisi var. Yani her opsiyona açığım. Haziran'da karar vereceğim." 

Sıradaki Haber
"Bireysel hatalarla maç bizden uzaklaştı"
Yükleniyor lütfen bekleyiniz