Placeholder Broadage Row
Zaniolo'nun geleceği belirsiz

Galatasaray'da Nicolo Zaniolo'nun takımda kalıp kalmayacağı henüz netleşmedi. Sarı kırmızılılar, İtalyan futbolcudan iyi bir bonservis geliri elde etmek istiyor.

Galatasaray'da yeni sezon planlaması devam ediyor. Sarı kırmızılılar, yapılacak satışlarla iyi bir bütçe oluşturmayı amaçlıyor.

Galatasaray'da, Nicolo Zaniolo'nun takımdaki geleceği ise merak konusu... İtalyan futbolcu, 2022-2023 sezonunun devre arasında Roma'dan transfer edilmişti.

Galatasaray, Zaniolo'yu 15 milyon avro bonservis bedelini 5 taksit halinde ödeyerek kadrosuna katmıştı. Yönetim, 24 yaşındaki futbolcudan yüksek bir kazanç elde etmek istiyor.

Geçtiğimiz sezonu İngiliz ekibi Aston Villa'da kiralık olarak geçiren Zaniolo, beklenen performansı gösteremedi. 39 resmi maçta görev alan İtalyan futbolcu, 3 kez fileleri havalandırdı. Satın alma opsiyonu kullanılmayan 24 yaşındaki oyuncu, Galatasaray'a geri döndü.

İspanya Ligi ekiplerinden Villarreal ve bazı İtalyan kulüplerinin Zaniolo ile ilgilendiği öğrenildi. Galatasaray'ın da bu transfere sıcak bakabileceği gelen haberler arasında...

Sarı kırmızılıların, 24 yaşındaki futbolcu için 20 milyon avro civarında bir talebinin olması bekleniyor.