Motor Sporları

Ayhancan Güven, Lechner Racing ile anlaştı

18 Mart 2021 Perşembe 12:45 - Son Güncelleme 18 Mart 2021 Perşembe 12:49  |  Kaynak : TRT SPOR

Ayhancan Güven, 2021 Porsche Supercup sezonu için Lechner Racing ile anlaştı. Oldukça mutlu olduğunu belirten Güven, "Lechner ailesini zirvede tutmak istiyorum" dedi.

Lechner Racing, son yıllarda Porsche Supercup'a damgasını vuruyor. 2003'ten beri seride yer alan Lechner, şimdiye kadar çok sayıda şampiyonluk ve başarı elde etmeyi başardı.

Lechner Racing, yeni sezonda Ayhancan Güven ile yarışacağını açıkladı. 23 yaşındaki pilot, anlaşmayı kendi sosyal medya hesabından duyurdu ve oldukça heyecanlı olduğunu dile getirdi.

"Burada olduğum ve Lechner Racing ile çalışacağım için mutluyum" diyen Güven, "Walter’ı gururlandırmak ve yeni takımımı zirvede tutmak istiyorum." ifadesini kullandı.

Ayhancan Güven, 2019 yılında Martinet by Almeras takımıyla seriye katıldı. 23 yaşındaki sürücü, geride kalan iki yıllık süreçte çarpıcı bir performans sergiledi.

İlk yılında bir galibiyet ve beş podyum alarak şampiyona ikincisi olan Ayhancan, geçen yıl ise iki galibiyet almayı başardı ve sezonu 113 puanla üçüncü sırada tamamladı. 

Sıradaki Haber
Joan Mir: Antrenmanlar mükemmel geçiyor
Yükleniyor lütfen bekleyiniz