Motor Sporları

Leclerc, Azerbaycan'daki yarış için iddialı

04 Haziran 2021 Cuma 11:41 - Son Güncelleme 04 Haziran 2021 Cuma 12:06  |  Kaynak : TRT SPOR

Ferrari pilotu Charles Leclerc, Azerbaycan Grand Prix'sinde iyi bir sonuç alabilmeyi umut ediyor. Monaco'da şansız bir yarış geçirdiğini belirten 23 yaşındaki pilot, "Azerbaycan yarışı için sabırsızlanıyorum" ifadesini kullandı.

Ferrari pilotu Charles Leclerc, pole pozisyonunu kazandığı Monako Grand Prix'sine şaft arızası nedeniyle katılamamıştı. Monacolu sürücü, bu şansızlığını Azerbaycan Grand Prix'i ile kırmayı hedefliyor.

Yarış öncesi konuşan Leclerc, Monako'da yaşadığı şansızlığı dile getirdi. Yarış öncesi her şeyi kontrol ettiklerini söyleyen 23 yaşındaki pilot, yaşanılan arızanın ardından işlerin yolunda gitmediğini belirtti.

Takım arkadaşı Carlos Sainz'in podyuma çıkmasının harika olduğunu söyleyen Leclerc, yarış sırasında müthiş bir rekabetin yaşandığını bildirdi.

Azerbaycan'da koşulacak yarışı hakkında da görüşlerini bildiren Monacolu sürücü, cadde pistlerini çok sevdiğini vurguladı.

Duvarlara yakın olmanın önemine vurgu yapan 23 yaşındaki sporcu, "İlk puanımı Bakü'de almıştım ve genel olarak rekabet seviyesi anlamında iyi anılarım var" ifadesini kullandı.

Leclerc, yarış için sabırsızlandığının da altını çizdi.

Sıradaki Haber
Hamilton'dan Naomi Osaka'ya destek
Yükleniyor lütfen bekleyiniz