Voleybol

Matmeriçli: Lige heyecan kattık

01 Mart 2021 Pazartesi 18:07 - Son Güncelleme 01 Mart 2021 Pazartesi 18:22  |  Kaynak : AA

İlk kez mücadele ettiği AXA Sigorta Efeler Ligi'nde play-off'ta oynama hakkı elde eden Altekma Voleybol Takımı'nın antrenörü Levent Matmeriçli, "son topa kadar" sloganıyla başladıkları lige heyecan kattıklarını belirtti.

İlk kez mücadele ettiği AXA Sigorta Efeler Ligi'nde normal sezonu 8. sırada bitirip play-off'ta oynama hakkı elde eden Altekma Voleybol Takımı'nın antrenörü Levent Matmeriçli, sezon hedeflerinin henüz ilk kısmını tamamladıklarını söyledi.

Matmeriçli, yaptığı yazılı açıklamada, "son topa kadar" sloganıyla başladıkları lige yeni bir heyecan kattıklarını belirtti.

Ligde 3-2'lik skorla en çok maç oynayan takım olduklarını aktaran Matmeriçli, şunları kaydetti:

"Bu da ne kadar savaşçı ve inatla maçı bırakmayan bir takım olduğumuzun en güzel göstergesi oldu. Sezon boyunca iyi ve doğru çalıştık. Yerinde transferlerle hep play-off hedefinin içinde olduk, son maçta 2-0 geriye düşmemize rağmen pes etmedik ve Sorgun Belediyespor'u 3-2 yenerek play-off'a ulaştık."

Matmeriçli, bu hedefe ulaşmalarına katkı veren herkese teşekkür ederek, "Sezon hedefimizin henüz ilk kısmını tamamladık. Şimdi play-off ve çeyrek finale yükseldiğimiz AXA Sigorta Kupa Voley'de hedeflerimiz var. Yine aynı heyecan ve coşkuyla rakiplerimizin karşına çıkıp kulübümüzü başarıyla temsil etmeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
İki İzmir ekibi play-off vizesi aldı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz