Placeholder Broadage Row
Sokak voleybolunda şampiyon belli oldu

Red Bull Back Line’ın finali İstanbul’da yapıldı. Sokak Voleybolu Şöleni olarak düzenlenen organizasyonda, Beach Stars şampiyon oldu.

Red Bull Back Line’ın finali İstanbul’da gerçekleştirildi. 4x4 Sokak Voleybolu Şöleni olarak düzenlenen ve voleybolun kurallarının yeniden belirlendiği organizasyonun finallerine Galataport ev sahipliği yaptı.

Voleybola yeni bir bakış açısı kazandırmayı hedefleyen turnuvanın eleme turları; Ankara, İzmir ve Antalya gibi farklı illerde yapıldı.

Final müsabakasında ise Çilekler ve Beach Stars takımları karşı karşıya geldi. Kıyasıya geçen mücadelenin sonucunda rakibini 3-0 yenen Beach Stars, kupanın sahibi oldu.

Red Bull Back Line final günü sürpriz etkinliklere de sahne oldu. A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın yıldız ismi ve RedBull sporcusu Hande Baladın’ın yanı sıra milli tekvandocu Kübra Dağlı’nın da yer aldığı gösteri maçı büyük ilgi gördü.

TRT SPOR’a özel açıklamalarda bulunan Hande Baladın; Milletler Ligi şampiyonluğunu uzun zamandır beklediklerinin altını çizdi.