Voleybol

Siirtli çocuklara anlamlı hediye

23 Haziran 2020 Salı 15:17 - Son Güncelleme 23 Haziran 2020 Salı 15:24

PTT, Eczacıbaşı Spor Kulübü ve İstanbul Voleybol Kulübü (İVK), Siirt'te araç lastiğinden yaptıkları sahada voleybol oynamalarıyla gündeme gelen çocuklara hediye gönderdi.

PTT Siirt Şubesi görevlileri, temin ettikleri atıl araç lastikleriyle Afetevler Mahallesi'ndeki boş arazide oluşturdukları voleybol sahasında maç yapan çocukları ziyaret etti. PTT'nin gönderdiği hediye paketlerini dağıtan görevliler, çocukların mutluluğuna ortak oldu.

Eczacıbaşı Spor Kulübü Başkanı Faruk Eczacıbaşı'nın hediyesi olan voleybol topu, file, oyuncak ve tişörtler ile İVK Başkanı Nüket Yolaç'ın gönderdiği, üzerinde isimlerinin yer aldığı eşofman takımı ve ayakkabılar da çocuklara ulaştırıldı.

Basın mensuplarına açıklamada bulunan PTT Siirt Şubesi pazarlama görevlisi Dilek Bekman, çocukların kendi imkanlarıyla yaptıkları voleybol sahasının büyük ilgi gördüğünü söyledi.

PTT Genel Müdürlüğünün çocuklar için hazırladığı hediye paketlerini ulaştırdıklarını aktaran Bekman, "Anadolu Ajansının haberi üzerine genel müdürlüğümüz harekete geçti. Haberde bulunan 6 çocuğumuza tek tek hediye paketi hazırlandı. Pakette PTT Spor Kulübünden atkı, çanta, spor ayakkabısı ve forma gibi eşyalar var. Güle güle kullansınlar." diye konuştu.

Kaynak: AA

Etiketler : SiirtVoleybol
Sıradaki Haber
Solhanspor, Pavel Kuklinski'yi renklerine bağladı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz